Massages

 

SPORTMASSAGE

Deze massage kan zowel sederend als stimulerend worden gegeven.

Een stimulerende massage wordt uitgevoerd wanneer de sporter moet worden voorbereid op een training, wedstrijd of andere vorm van lichamelijke inspanning. Hierbij wordt in een hoog tempo gemasseerd om het weefsel voor te bereiden op een inspanning. De doorbloeding zal hierdoor verbeterd worden en blessures kunnen worden voorkomen.

Een sederende massage wordt uitgevoerd na de inspanning,training of wedstrijd van de sporter. Hierbij hebben we te maken met afvalstoffen, spierpijn, spierstijfheid of spierverhardingen. Deze massage zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en dus voor een sneller herstel. 

ONTSPANNINGSMASSAGE

Deze vorm van massage heeft een heerlijk ontspannen invloed op zowel lichaam als geest. De opgebouwde spanning in je spieren zal hierdoor verminderen. Maar ook zal het stressverlagend werken. Tevens kan het effect vermoeidheidsvermindering zijn. Ik vind het belangrijk dat jij je als klant op je gemak voelt in mijn praktijk en de massage krijgt zoals jij dat prettig vindt. Wanneer bepaalde gebieden extra aandacht nodig hebben, kan dat ook in een gehele massage worden geïntegreerd. Bijvoorbeeld als je kiest voor een gehele ontspanningsmassage, maar je hebt spierpijn in je rug, dan zal daar het accent worden gelegd.     

Tevens is het mogelijk voor een ontspanningsmassage te kiezen met Lomi Lomi accenten. Lomi Lomi massage is een complete lichaamsmassage die oorspronkelijk uit Hawaii komt. Bij deze vorm van masseren wordt m.n. gemasseerd met de onderarmen. Het is een vloeiende massagetechniek die zorgt voor het verhogen van de energiestroming en een diepere ontspanning; fysieke en mentale stress zullen hierdoor worden losgelaten.                                                                                        

                  

 

Lijzijde 30 Amersfoort / 0613898641 / info@massagepraktijkdetriskell.nl